torstai 30. elokuuta 2012

Osallistu arvontaan! Täällä juhlitaan!

Kanacaesar (Tallinnan herkkuja)

Hip hei ja hurraa! Nyt juhlitaan ainakin kahta asiaa: blogissa on virallisesti ainakin sata leipomusta (blogitekstejä yhteensä 360) ja käyntejä sivustolla on rapiat 150 000! Ihanaa ja kiva, kun käytte kurkkimassa!

Nyt käyntiin blogin historian neljäs kisa. 
Aiemmin on kyselty kevätherkuista, suosikkileivonnaisista ja kesäkahviloista.

Nyt tuplajuhlien kunniaksi saatte kertoa suosikkibroileriruokanne! (Kasvissyöjät pavuista!) Sillä pienellä viestillä osallistutte sitten palkinnon arvontaan. Ja kun nyt tähän asti olet jo lukenut, niin nopsasti lyhyt kommentti kisaan.

Palkinto ei sitten mitenkään liity kanasiin, vaan koristeluhommiin keittiössä! Osallistukaa, aikaa on 16.9. saakka! Jättäkää vaikka sähköpostiosoite, ainaskin rekisteröitymättömät tai blogittomat ü

Huomasitte varmaan lukuisista huutomerkeistä, että oon vähän innoissaan!!!!

10 kommenttia:

  1. Kerrotko tietämättömälle tumpelolle,miten sivustoosi rekisteröidytään. En olemikään tietotekniikkahirmu -ja arveluttaa aina tietojaan maailmalle laittaa.Tuolla sivussa alempana on "liity tähän sivustoon", mutta ei se ihmeitä aiheuttanut. Sähköpostiin tulee tietoja päivityksistäsi,ei muuta. Onko se siis ok? :D Ahkerasti ainakin sivustollasi vierailen, mutta välillä koen nämä käytännön jutut hankalana <3

    VastaaPoista
  2. Ooo... kuulostaa vaikeammalta kuin ruoanlaitto:)
    Mulla tosiaan on ainakin toi g-mail-tili, joten tarvinneepa tutkia tilannetta... kuulostaa pahalta. Hih!
    Kävin juuri puolukassa ja aion ruveta väkästämään noita puolukka-murupiiraita. Possunlapa vaan on hidasteena uunissa. KOvan suosion on meidän miesväellä saanut ja kolmatta kertaa viikonloppua vietämme "sikajuhlien" parissa.

    VastaaPoista
  3. Lapa maistui paremmalta kuin ikinä:D Pinnalle sivelin valkosipulisinappia, en muuta. Lantun, porkkanoiden ja sipulin sekaan ujutin vielä kuorelliset perunat ja suora lainaus "miehiltäni" :Mukavan makuista.
    Lasi punaviiniä kruunasi ruoan. Voit olla ylpeä itsestäsi, mieheni totesi: " Tämä on kyllä viikonlopun luksusta" ;) Ja niin helpolla tavalla.

    VastaaPoista
  4. No täälläpä ilmoittautuu yksi innokas osallistuja! :D Roppakaupalla onnea sadan leipomuksen ja upean kävijämäärän johdosta!

    Oman blogini tipuruokakategoria ei ole vielä kovin laaja (täytyy tehdä asialle jotakin!), mutta vinkataanpa nyt vaikka tästä reseptistä: http://canelia.vuodatus.net/blog/1200231/broilerinfileet-mandariini-rosmariinikastikkeessa/. Kana satay-kastikkeen kera on myös ihanaa, mutta sitä en ole ikinä kokkaillut itse. :)

    VastaaPoista
  5. Onneksi olkoon! :)

    Tässä lempparireseptini (tai yksi monista suosikeistani):

    http://www.lily.fi/juttu/kanankoivet-ihanalla-kastikkeella

    VastaaPoista
  6. Onnea ja menestystä! Minäkin vierailen usein sivuillasi, jostain syystä:) En omista mitään tilejä, enkä taida ryhtyäkään moiseen. Tyydyn siten vain seuraamaan sivusta näitä arvontoja?

    Sivujen toteutus on mukava ja selkeä!

    Kanaruokia hmmm...olisko jonkin sortin kanapata, rintapaloista tehty ja kauan haudutettu.

    Jos tällä nyt jotenkin pystyy osallistumaan sitten arvontaan, niin nimimerkillä "Lounatuuli".

    VastaaPoista
  7. Löysin tänne leivontafoorumin kautta, blogisi vaikuttaa tosi kivalta, palaan varmasti uudestaankin. :)

    Oma kanasuosikkini on suolakuoressa pitkään uunissa meheväksi paistettu kana. Toinen lemppari on kanaa kermaisessa mangocurrykastikkeessa.

    Jos onni potkaisee niin spostini on noffeli1@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Lempibroileriruoka on yksinkertaisesti grillattu kana, samoin oli ihanaa kiinalaiset broileriruuat,joita maistelin viikonloppuna useanlaisia.
    kaimaen1@luukku.com

    VastaaPoista
  9. Usein täällä käyn katsomassa ja etsimässä reseptejä. Löysin tänne etsiresepti.fi sivun kautta. :) Ihania leipäreseptejä oot nyttenkin julkaissut ja ajattelinpa kokeilla syyssämpylöitä.
    Kestosuosikki on ehdottomasti kanasalaatti, siihen jääsalaattia,rucolaa,hunajamelonia,kurkkua,paprikaa ja broiskun leike paloina. Suolaa,pippuria, nam!

    maija.helin@luukku.com

    VastaaPoista
  10. Kiva blogi, onnea kävijämäärästä! :) Omia broilerisuosikkejani ovat thaimaalaiset kirkasliemiset keitot, sataykana ja ihan perinteinen kana-caesar, parmesaani vain sopii kanan kanssa niin mainiosti. :)

    wilma.heino(at)gmail.com

    VastaaPoista