perjantai 27. tammikuuta 2012

Tortellinipannu tuoreen pinaatin ja tomaatin kera


Nyt on lunta ja pakkastakin sen verran, että kinokseen sai kaivettua lumiluolan Ellille. Sisälle tultuamme teimme ruoaksi tämän erittäin nopean tortellinipannun - hyvää ja terveellistä, eikös pinaatista saa supervoimia!

Aikaisemmin on täytetystä pastasta kokkailtu uunitortellineja ja raviolipannua.


Tortellinipannu tuoreen pinaatin ja tomaatin kera (2 - 3ann.)

1 pkt tortellineja (juusto-aurinkokuivattu tomaatti)
1 rkl rypsiöljyä
1/4 tl paprikajauhetta
1 valkosipulinkynsi
1 rs (250 g) kirsikkatomaatteja (mahd. kypsiä)
1 pkt (100)g tuoretta babypinaattia
1 rkl oliiviöljyä
n. ½ tl suolaa
pippuria myllystä
pinjansiemeniä

1. Huuhdo ja valuta pinaatti. Pese kirsikkatomaatit.
Kuumenna vesi kiehuvaksi ja keitä tortellinit siinä pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Pistä sillä välin pannu kuumenemaan, lorauta siihen rypsiöljyä, paprikajauhe ja hienonnettu valkosipulin kynsi. Varo polttamasta valkosipulia.
3. Halkaise kirsikkatomaatit ja heitä pannulle. Lisää pinaatti, suola, oliiviöljyä ja pippuria. Kuumenna pannulla muutama minuutti hämmennellen, kunnes pinaatti pehmenee (älä kypsennä liian kauaa). Lisää pinjansiemenet.
4. Valuta keitetyt tortellinit ja lisää ne pannulle. Kuumenna noin minuutin ajan. Lisää aivan lopuksia tuoretta basilikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti