perjantai 10. kesäkuuta 2011

Pannukakkutalon herkkuja

Viime kerralla jäi Oulussa käymättä Pannukakkutalossa, mutta nyt on sekin vääryys korjattu. Tällaisia hauskoja erikoistuneitaa ravintoloita on hauska testata ainakin sen kerran.


Oma valintani oli salami-sipuli-aura-herkkusieni. Osa täytteistä oli paistettu letun kera ja aurajuusto ripoteltu letun päälle. Hyvää oli ja tosi täyttävää. Tavallaan täytteineen pannukakku muistuttaa jo hieman pizzaa, mutta totta kai pohja on aivan pannarin makuista.


Listalta löytyy vaihtoehtoja myös kasvisruokailijoille. Yksi seurueestamme valitsi savujuusto-viinirypälepannarin. Yhdistelmä on vähintäänkin eksoottinen, mutta syöjien mielestä aivan toimiva.


Jälkiruoaksi jaoimme kolmen kesken suklaa-ananasletun kahdella jäätelöpallolla. Huh huh. En jaksanut syödä edes omaa kolmannestani, mutta Elli otti ilon irti äitin osuudesta ja suklaata oli syönnin perään kerta kaikkiaan kaikkialla.

Kaikille kesämatkailijoille ja miksei paikallisillekin suosittelen paikkaa lämpimästi. Torirannan aitoissa on tunnelmaa ja ulkopöydissä herkutellessa saa täydellisen kesäisen fiiliksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti