lauantai 14. toukokuuta 2011

Osallistu kilpailuun!


Blogihistorian ensimmäinen tekstikämmäys tapahtui tällä viikolla ja niin myös ensimmäinen arvonta pärähtää käyntiin samaisella viikolla. Eli arvoisat lukijat, nyt osallistumaan kommentoimalla tätä blogitekstiä.


Kiva (kesä)kahvila

Kaipaamme vinkkejä kesämatkojen varrelle ja mikäs sen sympaattisempaa kuin mukava kahvila. Kerro, mikä kahvilasta tekee suosikkisi, missä se sijaitsee ja miten itse löysit tiesi sinne! Vastaajien kesken arvotaan 29.5. leivonta-aiheinen kirja ja lisäksi pieni yllätys. Jos et ole rekisteröitynyt kommentoija tms. niin jätä sähköpostiosoite!

3 kommenttia:

  1. Cafe Ursula Helsingissä on ehdottomasti paras. Ihana merinäköala ja hyvät sapuskat, kahvit myös tietty :) Tuttujen suosittelujen kautta lähdettiin tutustumaan ja nyt on myös minun ja mieheni lemppari. http://www.ursula.fi/kaivopuisto/

    PS. En ole rekisteröitynyt mutta seurailen muuten blogiasi :) rantanenmirka@gmail.com

    VastaaPoista
  2. http://www.bearparkcafe.net/

    Helsingin Kalliossa.
    Suvaitsevainen ilmapiiri, herkkujätskit ja jos vaikka sade yllättää, voi viereiseen Kulmakahvioon mennä pitämään sadetta.
    -Niina
    niina69 (a) hotmail.com

    VastaaPoista
  3. jos turkuun olette kesällä tulossa niin suosittelen läpimästi vierailua käsityöläismuseossa ja sen kahvilassa. vanha maailma aivan keskustassa.

    hanna-mari
    hanna-mari.h@suomi24.fi

    VastaaPoista