lauantai 28. toukokuuta 2011

Kesäkurpitsa-mozzarellasalaatti


Kesäkurpitsasta piti tehdä keittoa, mutta se joutuikin lautaselle mozzarellan kera. Kivaa vaihtelua salaattipöytään. Marinointia voitte soveltaa, en suoraan sanottuna ihan tarkkaan muista, mitä siihen laitoin.

Kesäkurpitsa-mozzarellasalaatti

1 pieni kesäkurpitsa (400 g )
kirsikkatomaatteja
125 g mozzarellaa
oliiviöljyä
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
tilkka omenaviinietikkaa tai sitruunamehua
tuoretta basilikaa

1. Viipaloi kesäkurpitsa. Pilko joukkoon tomaatit.
2. Kaada päälle tilkka oliiviöljyä, ripaus suolaa ja mustapippuria sekä etikkaa ja anna marinoitua hetki. Valuneen nesteen voi halutessaan kaataa pois kulhon pohjalta.
3. Revi joukkoon mozzarella ja koristele tuoreella basilikalla ja mustapippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti