sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Piknikillä broileripatongit ja suklaamansikat


Piknikillä pitäisi käydä useammin. Menkää! Tällä kertaa rouskuteltiin broileri-tuorejuustotäytteisiä patonkeja, fetasalaattia, vesimelonia, kahvia ja suklaamansikoita.

Broileripatonki (1 pitkä patonki, 4:lle)

1 rkl öljyä
300 g broilerin fileesuikaleita
1 punainen paprika
mustapippuria

½ tl paprikajauhetta
1 tl broilerimaustetta
§ tl oreganoa
½ punasipuli hienonnettuna
180 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tl hunajaa

1 iso patonki

1. Kuumenna öljy pannulla ja paista broileisuikaleita hetki. Lisää joukkoon paloiteltu paprika ja paistele kypsäksi.
2. Mausta. Jäähdytä.
3. Sekoita tuorejuusto ja hienonnettu punasipuli keskenään. Lisää hunaja. Sekoita täytteen joukkoon jäähtynyt broileri-paprikaseos. Anna täytteen jäähtyä jääkaapissa ennen patongin täyttämistä.
4. Halkaise patonki (ja leikkaa halutessasi annospaloihin). Täytä reilulla kädellä.


Suklaamansikat

1 l mansikoita
125 g maitosuklaata

1. Sulata maitosuklaa ja dippaa jääkaappikylmiä mansikoita suklaasulassa.
2. Nostele suklaamansikat tarjottimelle ja nosta jääkaappiin jähmettymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti