torstai 3. toukokuuta 2012

Fetafrittata



Vappuaaton iltaan katoin pienen herkkupöydän, jossa ei lihaa tarjottu lainkaan. Tämä frittata hävisi ensimmäisenä!


Fetafrittata

6 kananmunaa
1 dl ruokakermaa
ruohosipulia
1 tl chilimausteseosta
150 g fetajuustoa (yrttiöljyssä)
1 isohko tomaatti
1 rkl öljyä

1. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki.
2. Lisää ruokakerma, mausteet ja hieman murennettu feta.
3. Lorauta valurautapannulle (kestää myös uunia) hieman öljyä ja kuumenna pannua hetki. Kaada munaseos pannulle ja lisää päälle pilkottu tomatti.
4. Paista frittata pannulla muutama minuutti, kunnes se alkaa hyytyä reunoilta.
5. Nosta pannu uuniin 200 asteeseen 10 minuutiksi. Frittata on valmis, kun pinta alkaa saada väriä ja sisus on hyytynyt.
6. Anna frittatan vetäytyä hetki ennen kuin irrotat sen pannusta.
7. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti