keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Fazerin suklaaherkkuja!


Osallistuin maaliskuussa Leivontafoorumin haasteeseen, jossa leivottiin jotain italialaista, ranskalaista tai saksalaista. Tein tämän päärynä-ricottapiiraan ja onnekkaasti saavutin jaetun ensimmäisen sijan, kiitos kaunis vain muille leipureille.


Palkinnoksi sain Fazerilta täydellisen paketin suklaita ja karamellirouheita, kaakaojauhetta ja taikinakaavinta unohtamatta. Kiitos! Miten tuota 70 % tummaa suklaata malttaa edes ruoanlaittoon käyttää, voisi mennä parempiin suihin ihan sellaisenaan.


Nyt vain pohdin, että mitä ihanuuksia sitä oikein leipoisi. Erityisesti odotan Wiener Nougat-rouhetta ja Marianne-rouhetta ja ihan tuo kunnon kaakaojauhekin saa veden kielelle. Ainakin vapun aikaan käytän näitä donitsien kuorrutteisiin, ehkä sitä ennen on tehtävä jo suklaakakkukin.





3 kommenttia:

  1. Mariannerouheesta tulee ihana täyte kääretorttuun:
    http://www.keliakialiitto.fi/liitto/gluteeniton_elama/resepteja/mariannetorttu/

    VastaaPoista
  2. Onnea voitostasi ! Piirakka oli mahdottoman upea !

    VastaaPoista
  3. Onnea voitostasi! Olet sen kyllä ehdottomasti ansainnut. Noilla aineksilla kelpaakin leipoa yhtä jos toista kivaa. Innolla siis seurailen reseptejäsi;)

    VastaaPoista