Hyviä keittelyhetkiä!
Tomaattinen broileri-pastakeitto (8:lle)

1 rkl öljyä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 (400 g) kesäkurpitsaa paloina
2 (200 g) porkkanaa viipaleina
9 dl vettä
2 prk tomaattimurskaa ( á 500 g)
1 tl suolaa
1 tl timjamia
1/2 rkl paprikajauhetta
1/2 tl juustokuminaa
4-5 dl täysjyväpastaa (esim. cappeli)
1 - 1 1/2 prk creme fraichea
nippu tuoretta persiljaa
Tarjoiluun:
1 suolakurkku/ maustekurkku
creme fraichea
silputtua persiljaa
1. Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä pannulla. Lisää joukkoon broilerisuikaleet. Ruskista hetki ja lisää kesäkurpitsapalat. Kaada koko seos kattilaan.
2. Lisää vesi ja tomaattimurska sekä porkkanat kattilaan. Mausta suolalla, paprikalla, timjamilla ja juustokuminalla. Anna kiehua hiljalleen n. 10 minuuttia.
3. Lisää pasta ja jatka keittämistä, kunnes pasta ja kasvikset ovat kypsiä.
4. Lisää joukkoon creme fraiche ja sammuta liesi. Sekoita joukkoon silputtu persilja. Tarkista suola.
5. Annostele lautasille. Lisää pinnalle kurkkukuutioita, creme fracihea ja tuoretta persiljaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti